Μαγειρέψτε σαν Κρητικοί

  • Ζήστε
  • την
  • εμπειρία

100% Πρακτική Εμπειρία

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Με βάση τις αυθεντικές συνταγές και χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά από την Κρητική γή,θα σας μεταφέρουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και παράδοσης. Ζήστε την Κρητική γαστρονομία ,μάθετε να δημιουργείτε υγιεινά πιάτα,μαγειρέψτε μαζί μας...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Κρητικά Βουνά

Η μακροζωία των Κρητικών αποδίδεται στα προιόντα που παράγει η φύση, όπως άγρια χόρτα και βότανα του βουνού.Ανακαλύψτε τις παραδόσεις μας.

Κράτηση

Κρητικό Όνειρο

Η θάλασσα που περιβάλλει την Κρήτη κρύβει θησαυρούς που οι Κρήτες ανέπτυξαν συνδιάζοντας τα θαλασσινά με άλλες γεύσεις.

Κράτηση

Κρητικά Μυστικά

Η απλότητα των Κρητικών πιάτων κρύβει μυστικά μεγάλης σημασίας ως αποτέλεσμα γεύσης. Μάθετε να δημιουργείτε αυθεντικά Κρητικά γεύματα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές.

Κράτηση

Μινωικές Γεύσεις

Η διαχρονικότητα των πρώτων υλών και των παραδοσιακών συνταγών από την αρχαιότητα εώς σήμερα είναι το σημείο εκκίνησης της Κρητικής διατροφής. Δημιουργήστε πιάτα με ταυτότητα.

Κράτηση

(EN) Culinary Events

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά Αμερικής.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δείτε τα νέα και τις συνταγές μας

Γαμοπίλαφο (Το πιλάφι του γάμου)


Χαλβάς Σιμιγδαλένιος


Χοχλιοί μπουμπουριστοί με δεντρολίβανο


Ζύμη για καλιτσούνια και πίτες


banner
Μάθετε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ζήστε την εμπειρία των ιδιωτικών Κρητικών μαθημάτων μαγειρικής στον δικό σας χώρο.Δίνοντας μεγάλη προσοχή στο πρακτικό μέρος του μαθήματος ,δημιουργήστε το ιδανικό μενού για εσάς, βασισμένο στις ανάγκες σας ή σε ειδικές διατροφολογικές απαιτήσεις. Δημιουργούμε μια μοναδική εκδήλωση για εσάς και τους καλεσμένους σας!

banner
Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

H Κρήτη προσφέρει μια ευρεία ποικιλία πρώτων υλών χάρη στο ιδανικό κλίμα του νησιούκαι του πρόσφορου εδάφους.Οι Κρητικοί τρώνε ότι η γή τους παράγει.Φρούτα, λαχανικά,βότανα ,όσπρια,τυρί και ψωμί.Εμπλουτίζουν την γεύση με υπέροχα βότανα, φτιάχνουν γλυκά με μέλι και συνοδεύουν το γεύμα τους με ποιοτικό Κρητικό κρασί.