Μαγειρέψτε σαν Κρητικοί

  • Ζήστε
  • την
  • εμπειρία

100% Πρακτική Εμπειρία

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Με βάση τις αυθεντικές συνταγές και χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά από την Κρητική γη, θα σας μεταφέρουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και παράδοσης.Ζήστε την Κρητική γαστρονομία, μάθετε να δημιουργείτε υγιεινά πιάτα, μαγειρέψτε μαζί μας... Μια διασκεδαστική και διαδραστική τάξη μαγειρικής για κάθε επίπεδο εμπειρίας.Δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα μαγειρικής μας, μια πραγματικά πρακτική εμπειρία με ατομικούς σταθμούς εργασίας και έχετε την ευκαιρία να μάθετε νέες συνταγές από την Κρήτη και τη Μεσόγειο. Καλύπτουμε μια σειρά από υπηρεσίες,όπως: Μαθήματα μαγειρικής-Ιδιωτικό μάθημα μαγειρικής-Ιδιωτικό…

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Γνωρίστε την κρητική γαστρονομία

Μαγείρεμα στο Χωριό Χωρδάκι

Μαγειρέψτε μαζί μας...

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η τέχνη του καπνίσματος κρέατος

Το διαδραστικό μάθημα μαγειρικής θα σας διδάξει τα μυστικά του καπνίσματος κρέατος και θα μάθετε πολύτιμες συμβουλές και τεχνικές για την Κρητική Κουζίνα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μάθημα Μαγειρικής & Οινογευσία

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα αγαπημένα σας πιάτα με τους τέλειους συντρόφους του κρασιού ή χρησιμοποιήστε το κρασί ως βασικό συστατικό σε μια συνταγή.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η εμπειρία του Ελαιολάδου

Με βάση τις αυθεντικές συνταγές και χρησιμοποιώντας φρέσκα τοπικά υλικά μαζί με τα προϊόντα ποιότητας Terra Creta,θα σας μεταφέρουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και παράδοσης.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Εκδρομή με σκάφος & Μαγειρική

Εδώ έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να μαγειρεύετε αυθεντικά Κρητικά φαγητά με την πολυτέλεια να βρίσκεστε σε ιδιωτική παραλία με ιδιωτικό σεφ.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η Εμπειρία του Κρητικού Κρασιού

Βυθιστείτε στον Kρητικό πολιτισμό μαθαίνοντας να μαγειρεύετε αυθεντικά πιάτα με έντονες γεύσεις, χρώματα και αρώματα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

(EN) Cretan Flavors & Wine

Expose your senses to an explosion of flavor as you are taken on a culinary journey and be prepared to cook authentic Cretan dishes.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Ιδιωτικός Σεφ

Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια μοναδική,μοντέρνα και κομψή γευστική εμπειρία.Η Cretan Cooking Classes φέρνει μια γευστική εμπειρία εστιατορίου στο δικό σας σπίτι ή χώρο διαμονής σας.

Η Cretan Cooking Classes φέρνει όλα όσα χρειάζονται για να σας εξυπηρετήσουν, συμπεριλαμβανομένων πιάτων, μαχαιροπίρουνα και εξειδικευμένο μαγειρικό εξοπλισμό και καθαρίζουμε τα πάντα, σαν να μην ήμασταν ποτέ εκεί. Απολαύστε μια νύχτα καλής παρέας και εκλεκτικό φαγητό.

Για να ολοκληρώσετε την εμπειρία, ο σεφ παρέχει μια μαγειρική επίδειξη στο τραπέζι σας ως μέρος του επιδόρπιου σας. Αυτό σας δίνει επίσης χρόνο για μια ερώτηση και απάντηση με τον προσωπικό σας σεφ.

Στείλτε μας το αίτημα σας για έναν Ιδιωτικό σεφ στα Χανιά ή στο Ρέθυμνο.

banner

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

banner

CULINARY EVENTS

Το χτίσιμο της ομαδικότητας με το φαγητό είναι μια φυσική και διασκεδαστική ευκαιρία για τους ηγέτες των εταιρικών ομάδων και τους υπαλλήλους σας να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους όσον αφορά την επίτευξη των ικανοτήτων τους.

banner

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Με την Cretan Cooking Classes έχετε την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την ουσία και τα μυστικά των Κρητικών παραδοσιακών σπιτικών σπεσιαλιτέ,μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε για την τοπική γαστρονομία της Κρήτης,τα συστατικά και την προελεύση τους.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δείτε τα νέα και τις συνταγές μας

Στάκα με αυγά


Το πιλάφι του γάμου


Χαλβάς Σιμιγδαλένιος


Χοχλιοί μπουμπουριστοί