Μαθήματα Κρητικής Κουζίνας

Με βάση τις αυθεντικές συνταγές και χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά από την Κρητική γη, θα σας μεταφέρουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και παράδοσης.Ζήστε την Κρητική γαστρονομία, μάθετε να δημιουργείτε υγιεινά πιάτα, μαγειρέψτε μαζί μας…

Μια διασκεδαστική και διαδραστική τάξη μαγειρικής για κάθε επίπεδο εμπειρίας.Δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα μαγειρικής μας, μια πραγματικά πρακτική εμπειρία με ατομικούς σταθμούς εργασίας και έχετε την ευκαιρία να μάθετε νέες συνταγές από την Κρήτη και τη Μεσόγειο.

Καλύπτουμε μια σειρά από υπηρεσίες,όπως:

Μαθήματα μαγειρικής-Ιδιωτικό μάθημα μαγειρικής-Ιδιωτικό σεφ-Γαστρονομικές εκδηλώσεις & δραστηριότητες για το χτίσιμο της  ομαδικότητας-Γάμους-Επετείους & Γενέθλια.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Γνωρίστε την κρητική γαστρονομία

Μάθημα Μαγειρικής

Η μακροζωία των Κρητικών αποδίδεται στα προιόντα που παράγει.

ΚΡΑΤΗΣΗ

(EN) Cooking Class @Mulino Veneziano

Cook like a Cretan

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η τέχνη του καπνίσματος κρέατος

Το διαδραστικό μάθημα μαγειρικής θα σας διδάξει τα μυστικά του καπνίσματος κρέατος και θα μάθετε πολύτιμες συμβουλές και τεχνικές για την Κρητική Κουζίνα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μάθημα Μαγειρικής & Οινογευσία

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα αγαπημένα σας πιάτα με τους τέλειους συντρόφους του κρασιού ή χρησιμοποιήστε το κρασί ως βασικό συστατικό σε μια συνταγή.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μάθημα Μαγειρικής & Γευσιγνωσία Μπύρας

Μια μοναδική τάξη για να μάθετε μερικές νέες συνταγές εκτός από ορισμένες πρώτες οδηγίες και τον συνδιασμό μπύρας με φαγητό.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η εμπειρία του Ελαιολάδου

Με βάση τις αυθεντικές συνταγές και χρησιμοποιώντας φρέσκα τοπικά υλικά μαζί με τα προϊόντα ποιότητας Terra Creta,θα σας μεταφέρουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και παράδοσης.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Εκδρομή με σκάφος & Μαγειρική

Εδώ έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να μαγειρεύετε αυθεντικά Κρητικά φαγητά με την πολυτέλεια να βρίσκεστε σε ιδιωτική παραλία με ιδιωτικό σεφ.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η Εμπειρία του Κρητικού Κρασιού

Βυθιστείτε στον Kρητικό πολιτισμό μαθαίνοντας να μαγειρεύετε αυθεντικά πιάτα με έντονες γεύσεις, χρώματα και αρώματα.

ΚΡΑΤΗΣΗ
banner

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

banner

CULINARY EVENTS

Το χτίσιμο της ομαδικότητας με το φαγητό είναι μια φυσική και διασκεδαστική ευκαιρία για τους ηγέτες των εταιρικών ομάδων και τους υπαλλήλους σας να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους όσον αφορά την επίτευξη των ικανοτήτων τους.

banner

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Με την Cretan Cooking Classes έχετε την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την ουσία και τα μυστικά των Κρητικών παραδοσιακών σπιτικών σπεσιαλιτέ,μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε για την τοπική γαστρονομία της Κρήτης,τα συστατικά και την προελεύση τους.