Συχνές Ερωτήσεις

Ε:Ποιά η διαφορά μιας τάξης μαγειρικής με μία ιδιωτική τάξη;

Μια τάξη μαγειρικης είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει,οργανώνουμε τάξεις και καθορίζουμε την ημερομηνία ,την ώρα και το μενού.Οι ιδιωτικές τάξεις είναι κλειστές προς το κοινό:μπορεί να συμμετέχει ένα γκρούπ περιορισμένου αριθμού ατόμων και ο διοργανωτής καθορίζει την ημερομηνία ,την ώρα και το μενού μετά από συννενόηση με τους συμμετέχοντες.Οι ιδιωτικές τάξεις ειναι για γκρούπ από 2 εως 8 συμμετέχοντες.

Ε:Είναι τάξεις παρουσίασης ή πρακτικές;

Όλες οι τάξεις είναι πρακτικές ,να είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε!

Ε:Τι χρειάζεται να κρατάω μαζί μου στην τάξη;

Δεν χρειάζεται να κρατάτε κάτι μαζί σας!Διαθέτουμε όλα τον εξοπλισμό,τα υλικά και ποδιά.Το μόνο που χρειάζεστε είναι να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ενέργεια και να ερθετε να ανακαλύψετε μια υπέροχη εμπειρία.

Ε:Τι μέγεθος έχει η τάξη;

Υπάρχει ένα όριο 12 ατόμων σε κάθε τάξη.Αυτό μας επιτρέπει να δώσουμε την κατάλληλη προσοχή σε ατομικό επίπεδο σε κάθε ένα από εσάς.Προσφέρουμε συμβουλές,επιβεβαίωση και οδηγίες αν δυσκολεύεστε με οποιαδήποτε διαδικασία μαγειρικής.

Ε:Πραγματοποιείτε μαθήματα μόνο για 2 άτομα;

Μπορούμε να οργανώσουμε μια τάξη για 2 άτομα.Για τα ιδιωτικά μαθήματα θα πρέπει να επιλέξετε την ημερομηνία,την ώρα και το μενού.Για περισσότερες πληροφορίες για ένα ιδιωτικό μάθημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ε:Aπαιτείται η γνώση μαγειρικής;

Απολύτως όχι,δεν είναι απαραίτητη!Δεν έχει σημασία αν είσαι εξειδικευμένος στην κουζίνα, οι σεφ μας και το προσωπικό θα αφιερώσουν χρόνο να σας οδηγήσουν βήμα βήμα στην απαραίτητη διαδικασία.Καλοδεχούμενοι ειναι όλοι ανεξαρτήτως επιπέδου στην φιλική και διασκεδαστική τάξη μαγειρικής μας.

Ε:Τι χρειάζεται να φοράω στην τάξη;

Συνιστάμε να φοράτε οτιδήποτε άνετο,καθημερινό για μαγείρεμα.Για λόγους ασφαλείας προτείνουμε χαμηλά και κλειστα παππούτσια.Ποδιά διατείθεται από εμάς για την διάρκεια του μαθήματος μαγειρικής.

Ε:Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνω μια κράτηση;

Μπορείτε να κλείσετε την θέση σας στο ημερολόγιο της ιστοσελίδας μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@cretancookingclasses.gr.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε λιγότερο από 12 ώρες.

Ε:Πως μπορώ να ακυρώσω την κράτηση μου;

Για να ακυρώσετε την κράτηση σας ,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@cretancookingclasses.gr.Στο αίτημα ακύρωσης θα πρέπει να αναγράφετε το όνομα της τάξης που ακυρώνετε ,το όνομα σας,την ημερομηνία και την ώρα.

Ε:Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να κρατήσω μια θέση;

Παρακαλούμε κρατήστε την θέση σας τουλαχιστον 48 ωρες πριν αν έχετε μια ημερομηνία ήδη κατά νου.Οι τάξεις μας είναι μικρές και γεμίζουν εύκολα ιδίως κάποιες συγκεκριμένες μέρες του χρόνου.

Ε:Μπορώ απλά να έρθω χωρίς να έχω κάνει κράτηση;

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε την θέση σας πριν ξεκινήσει η τάξη λόγω του οτι προετοιμάζουμε τα υλικά για τον αριθμό των συμμετεχόντων που έχουν κρατήσει θέση.Παρόλα αυτά ,αν θέλετε πραγματικά να συμμετέχετε σε ένα μάθημα την τελευταία στιγμή, παρακαλώ τηλεφωνήστε μας να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα.

Ε:Μπορούν τα παιδιά μας να παρακολουθήσουν το μάθημα;

Ναι.Τα παιδιά μεταξύ ηλικίας 6-11 ετών επιτρέπεται να συμμετέχουν με τους γονείς τους στο μάθημα.Μπορουν να συμμετέχουν στο μάθημα πάντα με επίβλεψη των γονέων αλλά δεν μπορούν να έχουν τον δικό τους πάγκο εργασίας. Για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών επιτρέπεται να συμμετέχουν στο μάθημα με δικό τους πάγκο εργασίας με έκπτωση.

Ε:Μπορώ να έρθω μόνος/η μου ή έρχονται μόνο ζευγάρια;

Μερικοί άνθρωποι έρχονται μόνοι τους, άλλοι με φίλους, σχέσεις, οικογένειες ή συζυγους.Πάντοτε έχουμε έναν συνδιασμό ανθρώπων στην κουζίνα.

Ε:Τι γίνεται αν έχω κάποιες ειδικές διατροφολογικές ανάγκες;

Αν έχετε ειδικά διατροφολογικά αιτήματα, αλλεργίες ή είστε χορτοφάγος, ενημερώστε μας εκ των προταίρων ώστε να φροντίσουμε για τα ανάλογα υλικά.Μπορείτε να στείλετε το αίτημα σας μέσω της κράτησης σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.

Ε:Θα γευτώ ότι μαγείρεψα;

Απολύτως ναι!Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος θα καθίσετε άνετα με την υπόλοιπη τάξη για να γευτείτε όσα μαγειρέψατε μαζί.

Ε:Όσο μαγειρεύω μπορώ να πίνω κρασί;

Δυστυχώς όχι,πιστεύουμε οτι αυτό αποσυντονίζει τους συμμετέχοντες και τους παρασύρει σε συζήτηση με αποτέλεσμα να παρεμποδίζει το μάθημα.Μόλις τελειώσει το μάθημα μαγειρικής θα σερβίρουμε κρασί με το γεύμα σας.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Γνωρίστε την κρητική γαστρονομία

Μάθημα Μαγειρικής & Οινογευσία

Here’s your chance to learn how to cook authentic Cretan food!

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μαγειρέψτε με πολυτέλεια

Μια μοναδική εμπειρία Κρητικής γαστρονομίας σε συνδυασμό με ένα πολυτελές ταξίδι με σκάφος.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η εμπειρία του Ελαιολάδου

Συνδυάσετε απλά υλικά με τη μαγεία ενός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η εμπειρία του Ελαιολάδου

Συνδυάσετε απλά υλικά με τη μαγεία ενός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μάθημα Μαγειρικής

Η μακροζωία των Κρητικών αποδίδεται στα προιόντα που παράγει.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Κρητικό Όνειρο

Ζήστε την κρητική γαστρονομία δημιουργώντας νόστιμα πιάτα θαλασσινών.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μαγειρεύοντας με μπύρα στη Ζυθοποιία Χάρμα

Μάθετε να δημιουργείτε αυθεντικά Κρητικα πιάτα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Δείπνα και Ειδικές Εκδηλώσεις

(EN) A unique way to celebrate a special occasion...

ΚΡΑΤΗΣΗ
banner

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ζήστε την εμπειρία των ιδιωτικών Κρητικών μαθημάτων μαγειρικής στον δικό σας χώρο.Μάθετε να δημιουργείτε αυθεντικά Κρητικά πιάτα με τα πιο φρέσκα υλικά.Γνωρίστε τις παραδόσεις μας.

banner

CULINARY EVENTS

Το χτίσιμο της ομαδικότητας με το φαγητό είναι μια φυσική και διασκεδαστική ευκαιρία για τους ηγέτες των εταιρικών ομάδων και τους υπαλλήλους σας να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους όσον αφορά την επίτευξη των ικανοτήτων τους.

banner

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Με την Cretan Cooking Classes έχετε την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την ουσία και τα μυστικά των Κρητικών παραδοσιακών σπιτικών σπεσιαλιτέ,μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε για την τοπική γαστρονομία της Κρήτης,τα συστατικά και την προελεύση τους.