Ακυρώσεις & Πολιτική Μεταφοράς

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να επαναπρογραμματίσει μια εκδήλωση για οποιονδήποτε λόγο.

Αν ακυρωθεί μια εκδήλωση ,στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν όλοι οι συμμετέχοντες εντός 48 ωρών από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης και έχουν τη δυνατότητα να επαναπρογραμματίσουν μια άλλη εκδήλωση ή να λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους

Σε περίπτωση που ο συμμετέχων ακυρώσει την κράτηση του, τότε θα ισχύσουν τα ακόλουθα

  • Σε 5 ή περισσότερες μέρες πρίν από την ημερομηνία της εκδήλωσης ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να επαναπρογραμματίσει σε άλλη εκδήλωση (εφόσον υπάρχει διαθέσιμη εντός της περιόδου των 3ών μηνών από την ημερομηνία ακύρωσης).
    Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη άλλη εκδήλωση εντός της προθεσμίας των 3ών μηνών , τότε ο συμμετέχων θα λάβει πλήρη επιστροφή των χρημάτων.
  • Εάν η ακύρωση είναι 4 ή λιγότερες ημέρες πρίν από την εκδήλωση τότε η πληρωμή της κράτησης θα παρακρατηθεί και δε θα υπάρχει η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού σε άλλη εκδήλωση.
  • Εάν ο συμμετέχων δεν είναι σε θέση να παραστεί στην προγραμματισμένη εκδήλωση έχει τη δυνατότητα να παραχωρήσει την θέση του σε κάποιο άλλο άτομο.
    Εάν προτίθεται να παραχωρήσει τη θέση του πρέπει να έρθει σε επαφή με την εταιρεία μας εκ των προτέρων δίνοντας το όνομα του αναπληρωτή συμμετέχοντα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Γνωρίστε την κρητική γαστρονομία

Μαγείρεμα στο Χωριό Χωρδάκι

Μαγειρέψτε μαζί μας...

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η τέχνη του καπνίσματος κρέατος

Το διαδραστικό μάθημα μαγειρικής θα σας διδάξει τα μυστικά του καπνίσματος κρέατος και θα μάθετε πολύτιμες συμβουλές και τεχνικές για την Κρητική Κουζίνα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Μάθημα Μαγειρικής & Οινογευσία

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα αγαπημένα σας πιάτα με τους τέλειους συντρόφους του κρασιού ή χρησιμοποιήστε το κρασί ως βασικό συστατικό σε μια συνταγή.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η εμπειρία του Ελαιολάδου

Με βάση τις αυθεντικές συνταγές και χρησιμοποιώντας φρέσκα τοπικά υλικά μαζί με τα προϊόντα ποιότητας Terra Creta,θα σας μεταφέρουμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και παράδοσης.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Εκδρομή με σκάφος & Μαγειρική

Εδώ έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να μαγειρεύετε αυθεντικά Κρητικά φαγητά με την πολυτέλεια να βρίσκεστε σε ιδιωτική παραλία με ιδιωτικό σεφ.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Η Εμπειρία του Κρητικού Κρασιού

Βυθιστείτε στον Kρητικό πολιτισμό μαθαίνοντας να μαγειρεύετε αυθεντικά πιάτα με έντονες γεύσεις, χρώματα και αρώματα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

(EN) Cretan Flavors & Wine

Expose your senses to an explosion of flavor as you are taken on a culinary journey and be prepared to cook authentic Cretan dishes.

ΚΡΑΤΗΣΗ
banner

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

banner

CULINARY EVENTS

Το χτίσιμο της ομαδικότητας με το φαγητό είναι μια φυσική και διασκεδαστική ευκαιρία για τους ηγέτες των εταιρικών ομάδων και τους υπαλλήλους σας να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους όσον αφορά την επίτευξη των ικανοτήτων τους.

banner

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Με την Cretan Cooking Classes έχετε την μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την ουσία και τα μυστικά των Κρητικών παραδοσιακών σπιτικών σπεσιαλιτέ,μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε για την τοπική γαστρονομία της Κρήτης,τα συστατικά και την προελεύση τους.